Во недела изменет сообраќаен режим на „Митрополит Теодосиј Гологанов“

 

Во недела на булеварот „Митрополит Теодосиј Гологанов“ поради одстранување на дефект на водоводна мрежа ќе има изменет режим на сообраќајот.

ЈП „Водовод и канализација“ ќе врши санација на водоводната мрежа од 8 часот наутро па се до отстранување на дефектот.

најчитано сега