Му ги зела парите а не му дала земјиште - итра тетовчанка измамила сограѓанин

Тетовчанец надитрил свој сограѓанин.

Се работи за 49-годишнata Ѓ.С. од Тетово  којa со лажно прикажување на факти го довела во заблуда 43-годишниот Р.Л. дека ќе му продаде земјиште до Стариот Градски Стадион по поволна цена, за што во неколку наврати Р.Л. и дал 5.400 евра и 3.000 франци, а потоа пријавената му дала бланко листови за да се потпише наводно со цел да го изготви купопродажен договор за земјиштето.

најчитано сега