Рекорд во Белград: За 24 часа на свет дошле 83 бебиња (ВИДЕО)

Во последните 24 часа во Белград се родиле 83 бебиња што е нов рекорд во Србија.

Се работи за 49 момчиња, и 34 женски бебиња.

ВИДЕО: Телеграф

 

најчитано сега