Го расплака светот: Починал до штотуку родената ќерка (ВИДЕО)

Ова видео расплака милион срца ширум светот. Се работи за човек кој починал од рак, а последна желба му била да си го види бебето кое неговата сопруга требала да го донесе на свет.

Човекот починал откако му била исполнета желбата...

најчитано сега