Имај секс со мене и ќе бидеш легенда - обвинета наставничка за обљуба на ученик

Триесет и четиригодишната Ема Агер се сомничи дека извршила обљуба на шеснаесетгодишен нејзин ученик. Се претпоставува дека по часовите таа го однела до паркингот каде што имале секс. Тие се гледале речиси два месеци и на секој втор ден по часовите се среќавале на паркингот. Целата работа започнала кога еден од другарите на момчето го нашол нејзиниот број и на шега и заѕвонел. Агер пак во тој момент се обложила со момчето дека нема да може да издржи секс со неа. Таа му рекла и дека откако ќе биде со неа тој ќе стане легенда во училиштето.

-Ми рече дека се ќе биде во ред, само да не кажувам на никого. Се наоѓавме секој или секој втор ден. Се среќававме саат-два по часовите и одевме до скриениот паркинг блиску до една фабрика. Секс имавме само во кола, вели момчето кое со професорката било околу 2 месеци.

 -Многу ученици знаеа, но не знам за професорите. Ми рече дека и ако дознаат сите, јас ќе бидам легенда. Го напуштив училиштето откако ја прекинавме врската, вели ученикот.
 Ема ги носела и неговите соученици во Мекдоналдс и ги пуштала да ја возат нејзината кола. Тие дури виделе и слика од пенисот на ученикот во нејзиниот телефон, но таа тврдела дека тоа не е неговиот пенис.

најчитано сега