ВИДЕО: Чудо во Египет - статуа сама почнала да се поместува

Статуата на човек наречен Неб-Сену е откриена во неговата гробница и ги запрепасти луѓето кога сама од себе почна да се врти.

Погледнете...

најчитано сега