Goclick и Google конференција во „Порта Македонија“

 Денеска во „Порта Македонија“ ќе се одржува  Goclick и Google конференција за современ маркетинг. Организатор е специјализираната регионална агенција за интернет-маркетинг Goclick, најголем регионален партнер на гигантот Google.

Конференцијата, на која ќе предаваат меѓународни специјалисти во таа област, е наменета пред се за извозно ориентирани компании. Целта е тие да се запознаат со можностите за поефективно пристапување на домашните и на странските пазари. 

најчитано сега