Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

Неколку скопски села утре без струја.

Утре без напојување со електрична енергија од 9.30 до 15.30 часот ќе бидатдел од корисниците на селата Кучково и Грачани. 

Во истиот период, без струја ќе бидат дел од корисниците од селото Копаница и дел од село Никиштане, како и корисниците од улица Виетнамска и улица Гарсија Лорка во општина Шуто Оризари. 

ФОТО: ilovezrenjanin.com 

најчитано сега