„Види, пријави, поправи“

Заменик министерката за информатичко општество и администрација Марта Арсовска Томовска, денеска ќе се обрати на промоцијата на проектот „Види, пријави, поправи“ во општина Аеродром.

Проектот, кој е дел од активностите на УНДП проектот за зајакнување на националните и локалните системи на интегритет, има за цел зголемена транспарентост и отчетност на општините кон граѓаните и подобрување на услугите што ги дава општината.

ФОТО: МРТ

најчитано сега