ВИДЕО: Падна од петти спрат и продолжи да оди како ништо да не се случило

 

Маж падна од петтиот спрат од еден хотел, но за чудо и среќа сеуште е жив.

Не само тоа, туку овој маж веднаш стана и продолжи да оди како ништо да не се случило и воопшто не е повреден.

Погледнете што фати безбедносната камера од овој хотел во САД.

најчитано сега