ВИДЕО: Тргнаа да ограбат продавница ама се откажаа поради лизгавиот под

 

Сигурносна камера во една продавница во САД снимила како двајца крадци се откажуваа од кражба бидејќи во продавницата има лизгав под.

Па, ова е одличен начин да се спречат крадците да си ја завршат својата работа.

најчитано сега