Коце Трајановски ќе ја посети општина Аеродром

 Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски денеска ќе ја посети општина Аеродром.

Посетата е во рамки на циклусот средби што ги реализира градоначалникот Трајановски во скопските општини. 

ФОТО: Канал 5

најчитано сега