Дадилка имала секс со 11 годишно дете

 

Меган Никол Хејс од Флорида, која работела како бејбиситерка, имала секс со 11-годишно дете. Младата девојка била уапсена под обвинение дека на 27. мај годинава, сторила кривично дело, злоупотреба на дете под 12 години.

Според нејзиниот татко, Меган, не знаела да разликува добро и лошо. Семејството на Меган не сакало повеќе да коментира во врска со случајот.

Од полицијата информираат дека Меган го признала делото. Таа и претходно била апсена за измами со кредитни картички и ситни кражби.

 

најчитано сега