Кире Лазаров во август ќе дебитира за новиот клуб Барселона

 

Во месец август, македонскиот ракометен капитен Кире Лазаров ќе дебиира за новиот клуб во кој ќе игра, Барселона.

Тој подготовките ќе ги започне на 23 и 24 август.

Кирил Лазаров и Никола Карабатиќ треба да дебитираат за екипата на Барселона на турнирот во францускиот град Тулуз. Ривали  ќе бидат Феникс Хандбал од Тулуз и Пеи Д Аикс. 

Извор:  lazarovkiril7.com

ФОТО: Комуникација

најчитано сега