Ивановски на средба со Штефан Филе

Министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски денеска и утре во Брисел учествува на Десеттиот состанок на Комитетот за стабилизација и асоцијација.

Од Министерството за информатичко општество и администрација информираат дека на состанокот ќе се разговара за постигнатиот напредок во електронските комуникации и информатичкото општество

Министерот Ивановски ќе се сретне и со Европскиот комесар  Штефан Филе со кога ќе разговара за новиот Нацрт-закон за медиуми  и аудиовизуелни медиумски услуги  и Законот за администрација.

ФОТО: mio.gov.mk

најчитано сега