ВИДЕО: Страста не бира ни место ни време - Станија 'му скокна' на Филип

Дефинитивно нема крај на романсата меѓу Станија и манекенот Филип кои се дел од реалното шоу Фарма. Станија не можеше да се воздржи па му рипна на своето момче, а потоа го отфрли од себе.

Ах Станија, Станија, само го залажа момчето...

најчитано сега