Еве кој актер ќе го глуми Супермен

Британецот Хенри Кавил ќе го игра  суперхеројот  Супермен во мрачниот филм на Зак Снајдер именуван како “Човекот од челик“.

Филмот е приказна за почетоците на Супермен и неговото алтерего Кларк Кент.

 Приказна на Зак Снајдер започнува со раѓањето на Супермен на планетата Криптон и одлуката на неговите родители да го спасат и да го испратат на Земјата како би го сокриле од генералот Зод кој го толкува Малкл Шенон.

најчитано сега