ВИДЕО: Милион грла ја пеат легендарната Bohemin Rhapsody од Queen - ова мора да го видите

Mилиони фанови додека чекаа да започне концертот на Green Day на стадионот во Лондон, спонтано во во еден глас ја пееа добро познатата рок песна  Bohemian Rhapsody од Queen.

Слушнете како звучи песната кога ја пеат милиони грла.