ВИДЕО: Малиов е цар - го растури Шекил O'Нил

Американскиот водител Џими Кимил ги поканил малиот Тајтус кој на интернет стана вистински хит и популарниот кошаркар Шекил O'Нил  на кои им бил овозможен „двобој“ пред целата јавност.

Кошовите биле поставени според нивната висина, а малиот Тајтус успеал во 30 секунди да погоди 8 пати. 

Погледнете го овој неодолив дуел...