Press24 направи 2 милиони

По речи си 2,5 години во македонскиот оналјн простор, Press24 ја надмина бројката од 2 милиони поести неделно. Нашите содржини во текот на изминатиот месец се прегледани над 7 милиони пати од над 440.000 уникатни посетители. Во однос на истиот период, минатиот месец, растот на посетеноста е 21,5% што го прави Вашиот омилен портал, медиум со најголем раст на популраноста во изминатите 30 дена.
Според рангирањето на Alexa Press24.mk е седмата најпосетувана адреса од територијата на Република Македонија и четврто најпосетувано македонско онлајн издание. 
Нашата млада но искусна и амбициозна новинарска екипа секогаш се труди информациите да ги пласира брзо, во кратка и разбирлива форма ослободени од секакви влијанија. И во иднина продолжуваме по тој курс а Вам ви благодариме што не следите.

Извештајот за месечната посетност можете да го погледнете тука

најчитано сега