Од покрив право на Ургентен - се пролеа крв во скопско училиште

Вработен во скопското основно училиште „Живко Брајковски“, вчера ја скршил ногата работејќи на покривот со уште едно лице.

Според досегашните информации, 53 годишниот С.Н. вчера наутро паднал од покривот на кој работел и ја скршил десната нога. С.Н. веднаш бил пренесен во скопскиот Ургентен центар, каде бил задржан на лекување.

 

најчитано сега