Монструозно: Малолетник од Србија силувал 6-годишно дете

Грозоморна вест ја потресе српската јавност. Малолетник силувал 6-годишно дете во Краљево.

Се работи за 16-годишен малолетник од Србија кој силувал 6-годишно девојче од неговиот град. 

Судија за малолетници на момчето му одредил притвор во рок од 30 дена.

 

најчитано сега