Не издржаа: Станија и Филип имаа секс во WC

Како што пишува српскиот “Курир“ Станија и Филип не можеле да се воздржат па своите страсти ги задоволиле во тоалетот на Фарма.

Во тоалетот на Фарма нема камери, но  можеле да се слушнат воздишки и стенкање, па така сфатиле дека нешто се случува.

Иако е забрането двајца истовремено да влегуваат во тоалетот, Станија и Филип не ги испочитувале правилата на игра  и одлучиле и покрај се да се препуштат на емоциите. 

најчитано сега