Груевски денеска во читална „1000 книги“

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на промоција на 22 нови наслови на книги од различни области кои се дел од проектот „Превод на 1000 стручни, научни книги и учебници од кои се учи на врвните, најдобрите и најреномираните универзитети во САД и Англија.

Од македонската Влада информираат дека настанот ќе се одржи во 12 часот во Читална „1000 книги“, во Градскиот трговски центар.

 

најчитано сега