ВИДЕО: Јас сум министерот Бил Павлески, не ме познаваш?

 

Го нема многу во медиумите бидејќи работа му е да носи странски инвестиции. Најверојатно затоа и вработената во општина Охрид не го препозна.

ВИДЕО: Охрид1

најчитано сега