Советниците на ВМРО-ДПМНЕ се жалат: Жерновски не не пушта да влеземе на седница

Советнчката група на ВМРО-ДПМНЕ не може да влезе во салата за седници. Тие во телефонска изјава велат дека градоначлникот Жерновски им ги заклучил вратите од општината и дека не можат да дојдат на своите работни места. 
„Вратите се заклучени. Не можеме да влземе во салата. Мораме да прерипуваме огради. Ова е дрско и крајно недемократски“ - велат од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ

најчитано сега