ВИДЕО: Запознајте го наследникот на Мајкл Џордан

Севент Вудс има само 14 години а веќе го привлече вниманието на НБА скаутите. Во САД за него се вели дека е наследникот на Мајкл Џордан. Проверете зошто

 

најчитано сега