ВИДЕО: И Викторија Бекам знаела да се насмее

Викторија Бекам речиси никогаш не сме ја виделе како се смее во јавност но тоа не е така и овој пат.

Викторија ја покажа својата прекрасна насмевка во интервјуто за британскиот „Гламур“ каде зборуваше за идните планови на нејзиниот сопруг Дејвид Бекам по неговото пензионирање но и за нејзините сопствени планови.

најчитано сега