ВИДЕО: Малку се занесе на сцената па и испаднаа градите од тесното фустанче

Српската пејачка Славица Чуктераш малку се занесе на сцената со својот настап, па и и спаднаа градите од тесното и кратко фустанче.

Погледнете...

најчитано сега