ВИДЕО: Нема да им верувате на очите - храброст или лудост проценете самите

Иако Саудиска Арабија е позната како земја која има строги закони, сепак овој човек помина неказнето.

Погледнете што се осуди овој Саудиец да направи.

најчитано сега