Црногорците стравуваат дека новиот вирус ќе им ја уништи летната сезона

Црна Гора стравува дека со туристите кои доаѓаат од сите краишта на светот во земјата ќе се рашири вирусот корона и тоа ќе им ја уништи летната сезона.

Засега во Црна Гора не ма ризик од вирусот.

За вирусот инаку се знае многу малку и не е познато каде и како се пренесува.

најчитано сега