Бардовци и Лисиче утре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по известувањето добиено од ЕВН Македонија АД , ги известува граѓаните дека без напојување со електрична енергија ќе останат:

08:00 – 15:30 часот , корисниците од дел од улица Ѓорѓи Капчев во нас.Лисиче, општина Аеродром

-  

14:30 – 17:00 часот , корисниците од дел од село Бардовци, поточно на влезот од селото кај игралиштето

Од Регионалниот центар за управување со кризи информираат дека прекините се заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците во тие региони.

 

 

 

 

најчитано сега