Мајка татко и син од Србија матурирале во ист ден

Цело семејство од селото Вучак во Србија матурираа во ист ден.

Се работи за 55-годишната Стојна, 58-годишниот Благоја и 37-годишниот син Слободан кои матурирале во ист ден, пренесе српски Блиц. 

Имено, тие за српскиот Блиц изјавуваат дека денеска не можеш да бидеш ни селанец ако си неписмен

- Кога требаше да учам немав можност. Сега се решив да го завршам образованието со децата, вели гордата мајка.

најчитано сега