Барате работа? Еве кои македонски компании нудат вработување

Здравје Радово има потреба од комерцијалист со возачка дозвола:

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/komercijalist/6192

Се бараат и магационери со или без завршено средно образование 

http://vrabotuvanje.com/job-advert/magacioner/6140

Генел, застапници на Канон во Македонија бараат Офис Менаџер:

http://vrabotuvanje.com/job-advert/office-manager/6145

Доколку постои девојка која сака да работи како куќна помошничка и тоа во Катар со  плaта по договор- плус бонуси;патувања со семејството;здравствено осигурување;авионски превоз;одлично приватно сместувањ енеограничено јадење и пиење работна виза за две години возило;годишен платен одмор, тогаш еве линк:

http://vrabotuvanje.com/job-advert/kukjna-pomoshnichka/6058

Со дигитализацијата Агенцијата за електронски телекомуникации има потреба од нови вработени се бараат тројца кои ке бидат дел од кабинетот на директорот:

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/agencijata-za-elektronski-komunikacii-/6205

Компанија пак бара тројца вработени кои би работеле на позиција, мерчендајзер, сметководител и технолог:

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/promoteri/6207

Огласот за млади банкари на Про кредит банка повторно е актуелен и можат да аплицираат и апсолвенти и завршени студенти. Од техничките факлутети или општествените науки:

http://vrabotuvanje.com/job-advert/apliciranje-zadolzhitelno-so-popolnuvanje-na-elektronska-prijava-preku–link-za-apliciranje-/6194

На работна позиција Телефонски оператори можат да аплицираат сите заинтересирани за работа во компанијата МЕЛОН во Скопје. Мелон Групацијата е со седиште во Атина, Грција и моментално брои преку 2.500 вработени во 11 земји:

http://vrabotuvanje.com/job-advert/telefonski-operatori/6176

Хот и Хот пак бараат градежни работници и управувач со градежни машини:

http://vrabotuvanje.com/job-advert/gradezhni-rabotnici—tesari/6175

http://vrabotuvanje.com/job-advert/upravuvach-so-gradezhna-mashina—skip/6177

Спорт Вижн бараат продажен персонал 15 лица,  сите заинтересирани  можат да го проверат линкот:

http://vrabotuvanje.com/job-advert/prodazhen-personal/6210

најчитано сега