ВИДЕО: Зар ова не е најдобрата идеја за која сте чуле?

Планот на Џон Лажој е едноставен, тој сака луѓето да му даваат пари за да стане уште побогат, отколку што е во моментов. Негова цел е да собере 500 милиони долари. Откако видов како корисниците на интернет со своите пари помагаат идеите на другите да им успеат, не можев а да не помислам: што ако, наместо да се потпрам на традиционалните начини на стекнување богатство, соберам нешто на друг начин? Што би се случило кога од своите фанови би побарал пари?, прашува Лажој во видеото кое е дел од неговата кампања.

најчитано сега