ВИДЕО: Се качил мртов пијан на мост и на висина од 25 метри заспал

Триесет и петгодишниот Иван Т. Откако се напил повеќе од потребното, успеал да се качи на железничкиот мост на Сава во Белград и на висина од 25 метри над водата да заспие и да остане некое време. Случајните минувачи кои го забележале внимателно го разбудиле за да не го исплашат и тој да падне во водата. Во реката за секој случај пристигнал и чамец за да интервенира. За среќа Иван бил безбедно симнат од мостот.  

најчитано сега