ЕЛЕМ ќе се претстави на најголемиот саем за енергетика во Виена

Во Виена, Австрија денеска официјално ќе биде отворен најголемиот саем за енергетика во Европа „Power Gen Europe 2013“.

На саемот оваа година со свој штанд ќе биде присутна  и македонската компанија за производстгво на електрична енергија  АД „Електрани на Македонија“ - ЕЛЕМ.

Инаку, ова е трето учество на АД ЕЛЕМ на „Power Gen Europe“, саемот на кој со свои штандови и презентации учествуваат компании од сите континенти. 

ФОТО: Денешен

 

најчитано сега