Нови Сад: Бесен турист од Австрија му одгризал прст на келнер

Државјанин на Австрија бил уапсен во Нови Сад под сомнениe дека му одгризал прст на келнер од кафеана.

До инцидентот дошло откако  Австриецот внел шише со алкохолен пијалок во еден ресторан, поради што започнал вербална расправија со келнерот од угостителскиот објект, па потоа таа кулминирала кога физички го нападнал и му одгризал прст.
 
 
 
 

најчитано сега