Невреме во Белград - ветрот носеше покриви и кршеше дрва

Белград и околината ги зафати силно невреме. Во Белград паѓаше град со големина на грашок и дуваше силен ветер кој кршеше дрвја и носеше покриви.

Огромните количини вода од силниот град кој врнеше им создаде безброј проблеми на возачите во сообраќајот.

ФОТО: Телеграф 

 

 

најчитано сега