Мажот од Бугарија кој нарача проститутка а дојде неговата сопруга се разведува од неа

Неодамна Балканот го шокираше приказната за маж од Бугарија кој бидејќи се чуствувал осамен поради тоа што го запоставувала сопругата си нарачал проститутка, но дошла токму неговата сопруга.

Имено, како што пренесува прессонлајн.рс, љубовната приказна на овие двајца Бугари започнала среќно, но набрзо жената станала несреќна бидејќи немале многу финансии. Со мала помош од страна на своја пријателка, сопругата на Бугаринот, Нада се нашла во водите на проституцијата за да заработи повеќе пари. Таа својот сопруг го лажела дека оди на курсеви по англиски јазик и информатика. 

Сепак, осаменоста си го направила своето, па Недељко одлучил да повика проститутка, но за изненадување се појавила Нада. Сега, секако на оваа љубовна приказна и следува развод.

најчитано сега