Маркетинг

 Контакт

e-mail: marketing@press24.mk

Лице за контакт: Славица Арсова

тел: 072 222 042

Press24 е најчитаниот информативен портал во Македонија.

Првата вест на Press24 е објавена на 1 ноември 2010 година.  

Третираме дневни информации, главно од Македонија, но на нашите страници може да се прочитаат и најважните вести од светот како и да се пронајде катче за добра забава и релаксација. Важиме за медиум кој секогаш прв ги објавува информациите, бидејќи нашата млада но искусна и амбициозна екипа 24/7 работи на мисијата, читателите да ја добијат најрелевантната информација.

Вака растеше читаноста на Press24 од 2010 до денеска

Извештај за посетеност

 

 


 Секој огласувач добива сопствен профил на нашиот adserver (серверот што ги сервисира рекламните банери) и можност 24/7 да ја следи статистиката околу тоа, колку пати е прикажан неговиот банер и колкумина кликнале на него.

 Контакт

e-mail: marketing@press24.mk

Лице за контакт: Славица Арсова

тел: 072 222 042

Маркетинг одделот на Press24 работи 24/7

НАШИ ПАРТНЕРИ:

 

НАПОМЕНА:
За потребите на нашите партнери, Press24 ја мери посетеноста со два различни кодови на Google Analytics
1. UA-20483311-1
2. UA-51941223-1