Жално: Почина двегодишното детенце болно од рак кое беше кум на свадбата на своите родители

Битката со животот ја загуби малото двегодишно детенце болно од рак кое беше кум на свадбата на своите родители.

Мај­ка­та на детето Крис­тин Сви­дор­ски на сво­јот Феј­сбук про­фил об­ја­ви де­ка Ло­ган  по­чи­нал во нејзината прег­рат­ка­ во по­не­дел­ни­кот ве­чер­та.

“Тој е со ан­ге­ли­те, и ве­ќе не­ма бол­ки”, на­пи­ша таа. 

Инаку, двојката се венчаше пред околу една недела за детенцето на кое докторите му предвидоа само уште неколку недели живот да може да види како неговите родители конечно кажуваат ДА.

Нека почива во мир!

11:12

најчитано сега