Водеителката Мелита почна да реди и мајки и шајки на Facebook по објавата за штиклите

Нема потреба да се коментира. Мечита почна да реди се по ред откако медиумите објавија фотка, која таа ја презела од Викторија Бекам. 

 

03.09.2013 - 23:55