Владиката Качавенда се бакнува со малолетник

Српските медиуми дојдоа до нова необјавена снимка на која јасно се гледа владиката Василије Качавенда како се бакнува и милува со А.Р. 

Во моментот кога било направено ова видео А.Р. бил малолетник.

Тие двајца на почетокот зборуваат, а потоа почнуваат страсно да се бакнуваат.