Викнал проститутка, му била грда па ја пријавил во полиција

Британец чиј што идентитет не се открива викнал полиција за да пријави дека дома му дошла грда проститутка каква што не очекувал дека ќе му пратат од агенцијата од која ја порачал.

Поради тоа што ја пријавил проститутката, Британецот на крај самиот завршил во затвор поради тоа што за непотребно нешто се јавил во полиција.

- Таа жена не изгледаше како на фотографијата која ја имаше ставено кога се допишувавме, вели бесниот Британец.

ФОТО: Радиофортуна

 

најчитано сега