ВИДЕО: Водителка се преплаши од пајак - погледнете ја оваа реакција

Метереологот Кристи Гордон  се преплаши кога огромен пајак застана на камерата и се прикажа како да е врз нејзината глава за време на вестите во петокот. Кристи призна дека се плаши од пајаци.

Ова не е прв пат да се појави некаков инсект  додека Кристи е во живо.