ВИДЕО: Влегла кај соседите низ вратата за кучиња, само за да се истушира

Сара Елизабет од градот Ветерфорд во Тексас е уапсена откако била откриена во како ја користи бањата на соседите. Таа тврди дека влегла низ отворот за кучиња, само за да телефонира. Сопствениците на куќата ја откриле следниот ден во раните утрински часови и кога ја забележиле вратата за кучиња дека е оштетена, најпрвин помислиле дека станува збор за некое друго животно, за набрзо потоа да ја најдат Сара во бањата. Таа е обвинета за неовластено присуство на приватен имот и затоа и била одредена кауција од 4.000 американски долари.

најчитано сега