ВИДЕО: Вампири ќе прават свадба

20-годишната Лиа Бенингхоф и 38-годишниот Аро Дрејвен веруваат дека се вампири и се хранат со крв. 

Девојката станала вампир откако го запознала своето момче. - - Ми беше интересно што е вампир, бидејќи не знаев дека тие воопшто постојат. Но, се надевав дека ги има. И тој ме преобрази – објаснила Лиа.

- Отсекогаш сум имал желба за крв. Кога ќе видев дека некој се исекол, веднаш имав нагон да ја излижам таа крв. Вампири има насекаде околу нас. Тие се и лекари, механичари, медицински сестри, трговци, менаџери... - рекол Аро.

Парот вели дека родителите се среќни за врската.

најчитано сега