ВИДЕО: Трогателно - дечиња си ги избричија главите за поддршка на другарчето болно од рак

10-годишното момче, Травис Селинка, неодамна ја изгубило својата коса поради третман со радијација за лекување на рак на мозокот и се плашело да оди во училиште бидејќи мислело дека децата ќе го исмејуваат, но неговите другарчиња за да му помогнат си ги избричиле своите глави.

Видеово дефинитивно ќе ве трогне.

најчитано сега