ВИДЕО: Сите ќе умрете јас ќе преживеам - рекламата која ја шокираше јавноста во Чешка

Реклама за енергетски пијалак ја шокираше јавноста во Чешка. На рекламата стјуардеса во авион им се заканува на патниците дека сите ќе умрат, а само таа ќе преживее.

Погледнете...

најчитано сега